головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Алехина Л.Т., Большаков А.С., Боресков В.Г., Жаринов А.И., Журавская Н.К.
Технология мяса и мясопродуктов

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1988 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Алехина Л.Т., Большаков А.С., Боресков В.Г., Жаринов А.И., Журавская Н.К. Авторський знак: Т38 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 576 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя:Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою.

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/My Book (I)/Docs_12/books/pdf/Tehnolog_myasa_Rogov_1988.djvu

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:учеб.
 Відомості про відповідальність:под ред. И. А. Рогова
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'