укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Грабов Л.
Для теплової обробки харчових продуктів науковці пропонують використовувати нове високопродуктивне обладнання
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Грабов Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 24-25
Шифр:
36
ББК:
36
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна пром-сть
Дата видання головного документа
:
2005
Номер частини головного документа
:
8-9
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 31 Енергетика/ 31.3 Теплоенергетика.Теплотехніка/ 31.392 Холодильна техніка
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для теплової обробки продуктів, оборудование для тепловой обработки продуктов
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'