Сторожилова Н.А., Михнева В.А., Золотарева М.С., Бессонов А.С., Володин Д.Н., Шрамко М.И., Евдокимов И.А.
Эффективный способ переработки творожной сыворотки
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Сторожилова Н.А., Михнева В.А., Золотарева М.С., Бессонов А.С., Володин Д.Н., Шрамко М.И., Евдокимов И.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 10-11.
Шифр: 36.95 УДК: 637.146 ББК: 36.955
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 8-9 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.955 Виробництво кисломолочних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ки/ кисломолочні продукти, кисломолочные продукты
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироватка, сыворотка
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.146 Кисломолочні продукти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва кисломолочних продуктів, технология производства кисломолочных продуктов
|