Оздов И.А., Орлова Е.А., Большакова Е.А.
Влияние способа упаковывания на качество и сроки годности сыров
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Оздов И.А., Орлова Е.А., Большакова Е.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 13-15.
Шифр: 36.81 УДК: 621.798 ББК: 36.818
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 8-9 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сирів, качество сыров
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування продуктів харчування, упаковка пищевых продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термін, срок/ термін придатності, срок годности
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакувальні матеріали, упаковочные материалы
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування молочних продуктів, упаковка молочных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|