Свириденко Г.М., Свириденко Ю.Я., Захарова М.Б., Соколова Н.Ю.
Влияние споровых анаэробных микроорганизмов рода clostridium на качество и хранимоспособность плавленных сыров из творога
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Свириденко Г.М., Свириденко Ю.Я., Захарова М.Б., Соколова Н.Ю. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 20-22.
Шифр: 36.95 УДК: 637.35 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 8-9 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сири плавлені, сыры плавленые
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння/ 637.35 Сорти та форми сиру
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво сиру, производство сыра
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання сирів, хранение сыров
- Ключові слова/ К/ Кл/ кло.../ клостридії, клостридии
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ анаеробні бактерії, анаэробные бактерии
|