Соц С.М., Волошенко О.С., Кустов І.О.
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Соц С.М., Волошенко О.С., Кустов І.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 34-36.
Шифр: 36.82 УДК: 664.78 ББК: 36.823.0
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ крупи, крупы
- Ключові слова/ О/ Ов/ овес, овёс/ овес голозерний, овес голозёрный
- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яне виробництво, крупяное производство
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.78 Технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
- Ключові слова/ В/ Во/ вод.../ водно-теплова обробка, водно-тепловая обработка
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка зерна, обработка зерна
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.823 Круп'яне виробництво/ 36.823.0 Окремі процеси круп'яного виробництва. (лущення зерна, подрібнення, шліфування, полірування, плющення та ін.)
- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ крупа вівсяна, крупа овсянная
|