Баль-Прилипко Л.
Біотехнологія делікатесних м'ясних виробів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 9-13.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферменти, ферменты
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнології, биотехнологии
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні деликатеси, мясные деликатесы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні вироби, мясные изделия
- Ключові слова/ Д/ Де/ дел.../ делікатесні м'ясні продукти, деликатесные мясные продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|