укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Маевская Т., Виннов А.
Вязкость рыбного фарша при промывании разными водными системами
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Маевская Т., Виннов А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 31-34.
Шифр:
36.94
УДК:
637'8
ББК:
36.944
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кор.../ короп, карп
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.94 Виробництво риби та рибних продуктів/ 36.944 Виробництво рибних напівфабрикатів та кулінарних вироб
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати з риби, полуфабрикаты из рыбы
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибна продукція, рыбная продукция
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибний фарш, рыбный фарш
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637'8 Рибна продукція та продукти з водних тварин
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво риби та рибних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'