укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Федоркіна І.
Борошняні вироби, виготовлені у пароконвектоматах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Федоркіна І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 40-43.
Шифр:
36.83
УДК:
664.68
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ П/ Па/ пар.../ пароконвектомати, пароконвектоматы
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вироби, изделия/ вироби з тіста, изделия из теста
Ключові слова/ Т/ Ті/ тісто, тесто/ тісто дріжджове, тесто дрожжевое
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'