головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Штибинг А., Упман М., Шмит Б., Тумель Г.
Факторы, влияющие на сенсорику свежего мяса

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Штибинг А., Упман М., Шмит Б., Тумель Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 82-83.
Шифр: 36.92 УДК: 637.51 ББК: 36.920.5
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясной бизнес
 Дата видання головного документа:2013
 Номер частини головного документа:№ 11
Примітки
 Загальні зауваження:Продолж. Нач. № 9. - 2013.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'