Боднарчук О.В.
Особливості формування якісних показників закваски для кисловершкового масла
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Боднарчук О.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 51-54.
Шифр: 36.95 УДК: 637.146 ББК: 36.955
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ве/ вер.../ вершкове масло, сливочное масло
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.955 Виробництво кисломолочних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ки/ кисломолочні продукти, кисломолочные продукты
- Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактерії, бактерии/ бактерії молочнокислі, бактерии молочнокислые
- Ключові слова/ М/ Ма/ мас.../ масло, масло/ маслоробство, маслоделие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.146 Кисломолочні продукти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва кисломолочних продуктів, технология производства кисломолочных продуктов
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закваска, закваска
- Ключові слова/ К/ Ки/ кисловершкове масло, кислосливочное масло
|