Слободянюк Н.М., Веретинська І.А.
Актуальність використання насіння льону у технології січених напівфабрикатів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Слободянюк Н.М., Веретинська І.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 19-20.
Шифр: 36.9 УДК: 637.521.04 ББК: 36.924
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты
- Ключові слова/ Р/ Ру/ рублені напівфабрикати, рубленые полуфабрикаты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
- Ключові слова/ Н/ На/ нас.../ насіння, seed/ насіння льону, семена льна
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напівфабрикатів, производство полуфабрикатов
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні інгредієнти, растительные ингредиенты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|