Боровіков О.Я., Антоненко Н.Л.
Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Боровіков О.Я., Антоненко Н.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 14-16.
Шифр: 36.9 УДК: 664 ББК: 36.909
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
| Загальні зауваження: | Продовж. Поч. - №№ 8-9. - 2013. |
Теми документа- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічний.../ технологічний процес, технологический процесс
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- Ключові слова/ К/ Кр/ кри.../ критична точка контролю (КТК), критическая точка контроля (КТК)
|