Бутенко Л.М., Слободянюк Н.М., Андрощук О.С.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бутенко Л.М., Слободянюк Н.М., Андрощук О.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 11-17.
Шифр: 51.23 УДК: 613.2 ББК: 51.23
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11-12 |
| Загальні зауваження: | Продовж. Поч. - № 10. - 2013. |
Теми документа- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание
- Ключові слова/ З/ Зд/ здоров'я, здоровье/ здоров'я людини, здоровье человека
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна харчування, гигиена питания
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|