Сарычев Б.Г.
Технология и биохимия ржаного хлеба
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1959 Мiсце видання: М. Видавництво: Пищепромиздат
Автор: Сарычев Б.Г. Авторський знак: С20 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 198 с.
Шифр: 36.83 УДК: 664.6 ББК: 36.83
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Sarychev_Tehnol_biohim_rgan_hleba_1959.djvu
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібні вироби, хлебные изделия
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб житній, хлеб ржаной
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові вироби, пищевые изделия
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчопереробна промисловість, пищеперерабатывающая промышленность
|