Гайдай Г.С.
Шляхи підвищення лежкості, посівних і технологічних властивостей зерна
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гайдай Г.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 35-36.
Шифр: 36.82 УДК: 664.724 ББК: 36.821.01
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, storage/ зберігання зерна, хранение зерна
- Ключові слова/ П/ По/ пос.../ посів, посев/ посівні якості, посевные качества
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна/ 36.821.01 Зберігання зерна
- Ключові слова/ В/ Во/ вол.../ вологість, влажность/ вологість зерна, влажность зерна
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна/ 664.724 Зберігання зерна
- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зернова маса, зерновая масса
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія зберігання, технология хранения/ технологія зберігання зерна, технология хранения зерна
|