Дробот В.І., Місечко Н.О., Бондаренко Ю.В., Приходько Ю.С.
Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтами
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дробот В.І., Місечко Н.О., Бондаренко Ю.В., Приходько Ю.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 44-46.
Шифр: 36.83 УДК: 664.66 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукровий діабет, сахарный диабет
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
- Ключові слова/ Д/ Ді/ діа.../ діабетичні продукти, диабетические продукты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби
- Ключові слова/ К/ Кл/ кле.../ клейковина, клейковина
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні продукти харчування, функциональные пищевые продукты
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рец.../ рецептурний склад, рецептурный состав
- Ключові слова/ Й/ йод, йод/ йодована сіль, йодированная соль
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні інгредієнти, функциональные ингредиенты
|