Гура А.М.
Організаційно-економічні засади функціонування ринку продукції м'ясного скотарства
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гура А.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 65-68.
Шифр: 65.306.7 УДК: 338.439.4:637.5 ББК: 40.724.4
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 12 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне скотарство, мясное скотоводство
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'яса, рынок мяса
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'ясних продуктів, рынок мясных продуктов
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'яса, рынок мяса/ ринок м'яса та м'ясопродуктів, рынок мяса и мясопродуктов
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти забою, продукты забоя
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна худоба, мясной скот
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.4 Виробництво продовольства/ 338.439.4:637.5 М'ясопродуктовий підкомплекс
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродуктовий підкомплекс АПК, мясопродуктовый подкомплекс АПК
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|