головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Чухрай Н.І., Лісовська Л.С.
Формування споживчої корисності інновації

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Чухрай Н.І., Лісовська Л.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-34.
Шифр: 65.29 УДК: 001.895:658.8 ББК: 65.290-22+65.9-5
Аннотацiя:У статті розкрито зміст поняття "споживча корисність інновації" як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обґрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу.
Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Актуальні проблеми економіки
 Дата видання головного документа:2013
 Номер частини головного документа:№ 11
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'