Чухрай Н.І., Лісовська Л.С.
Формування споживчої корисності інновації
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Чухрай Н.І., Лісовська Л.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-34.
Шифр: 65.29 УДК: 001.895:658.8 ББК: 65.290-22+65.9-5
Аннотацiя: | У статті розкрито зміст поняття "споживча корисність інновації" як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обґрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа
|