Вертійчук А.І., Глєбова Ю.А.
Сорт один, а якість різна
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вертійчук А.І., Глєбова Ю.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 22-25.
Шифр: 46.8 УДК: 637.4 ББК: 46.8
Аннотацiя: | Харчова цінність яєць залежно від генотипу курей та умов їх утримання й годівлі. | Є складовою частиною документа: Сучасне птахівництво
| Назва головного документа: | Сучасне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.8 Птахівництво
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля птиці, кормление птицы
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яєць, качество яиц
- Ключові слова/ У/ Ут/ утримання тварин, содержание животных/ утримання птиці, содержание птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.4 Яйця. Продукти переробки яєць
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові яйця, пищевые яйца
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность/ харчова цінність яєць, питательная ценность яиц
|