головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Мартинюк І.О.
Особливості технології виготовлення комбінованих ковбасних виробів з амарантом

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мартинюк І.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.10-11
Шифр: 36.92 ББК: 36.92
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясное дело
 Дата видання головного документа:2005
 Номер частини головного документа:9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'