Инихов С.С., Брио Н.П.
Методы анализа молока и молочных продуктов
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1971 Мiсце видання: М. Видавництво: Пищевая промышленность
Автор: Инихов С.С., Брио Н.П. Авторський знак: И64 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 422 с.
Шифр: 36.95 УДК: 637.12:543.06:658.562 ББК: 36.95+65.291.823.2
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Inihov_S.Met_analiza_moloka_1971.djvu
| Додаткові відомості щодо назви: | справочное руководство |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ В/ Ве/ вер.../ вершкове масло, сливочное масло
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ М/ Ме/ мет.../ методи, методы
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 54 Хімія. Кристалографiя. Мiнералогiя/ 543 Аналiтична хiмiя/ 543.06 Аналітичні методи. Спеціальні типи та методи
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.12 Молоко (свіже, необроблене молоко)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.5 Організація та планування виробництва (виробн.процесів). Конструювання (проектування). Управління виробниц. Контроль/ 658.56 Контроль якості продукції. Інструментальне виробництво. Види матеріалів, заготовок/ 658.562 Виробничий контроль. Технічний контроль виробництва. Нагляд та контроль за якістю
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Суспільні науки/ Економіка. Економічні науки/ Контроль і ревізія
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.29 Економіка підприємства (фірми). Загальні основи економіки підприємства./ 65.291 Економіка організації (підприємства, фірми)/ 65.291.8 Організація виробництва/ 65.291.82 Продукція. Товари. Послуги/ 65.291.823.2 Якість продукції, товарів, послуг
- Ключові слова/ М/ Ме/ мет.../ методи, методы/ методи контролю, методы контроля
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|