Вербицький С., Шугай М., Пацера Н.
Методи вимірювання показників якості м'ясних продуктів: ступінь відповідності міждержавних стандартів міжнародним вимогам
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицький С., Шугай М., Пацера Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 60-65.
Шифр: 30ц УДК: 637.52:006.033 ББК: 36.92+30ц
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.033 Регіональні (міжнародні) стандарти. Міжнаціональні стандарти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні вимоги, международные требования
- Ключові слова/ Н/ На/ нац.../ національні.../ національні стандарти, национальные стандарты/ національні стандарти бухгалтерського обліку, национальнsе стандарты бухгалтерского учета
- Ключові слова/ Д/ Де/ дер.../ держ.../ державний.../ державний стандарт України, государственный стандарт Украины
- Ключові слова/ О/ Оц/ оцінка, оценка/ оцінка якості, оценка качества/ оцінка якості м'ясних продуктів, оценка качества мясных продуктов
- БД(П) Міжнародний бізнес та ЗЕД/ Міжнародні системи стандартизації та сертифікації
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|