Доморощенкова М.Л.
Продукты переработки сои как важнейшие источники кормового белка
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Доморощенкова М.Л. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 48-53.
Шифр: 36.82 УДК: 636.085.51 ББК: 36.824
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 12 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.824 Комбікормове виробництво
- Ключові слова/ С/ Со/ соя, soy
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кормів, производство корм
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка сої, переработка сои
- Ключові слова/ С/ Со/ соє.../ соєвий шрот, соевый шрот
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.5 Окремі види, сорти кормів/ 636.085.51Зелені корми взагалі
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинний білок, растительный белок
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчовий білок, пищевой белок
- Ключові слова/ К/ Ко/ кор.../ корм, корм/ кормо.../ кормовий.../ кормовий білок, кормовой белок
|