Збарський В.К., Нестеренко С.А.
Якість продукції - як критерій її конкурентоспроможності
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Збарський В.К., Нестеренко С.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 40-47.
Шифр: 65.29 УДК: 338.518 ББК: 65.291.823.2
Є складовою частиною документа: Бухгалтерія в сільському господарстві
| Назва головного документа: | Бухгалтерія в сільському господарстві |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 1-2 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закони, законы/ Закони України, Закони Украины/ Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини", Закон Украины "О качестве и безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья"
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность/ конкурентоспроможність продукції, процесів і послуг
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.5 Ціни. Ціноутворення. Витрати/ 338.51 Чинники, що визначають ціну. Економічна основа ціноутворення/ 338.518 Якість продукції як ціноутворюючий чинник
- Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ споживча вартість, потребительская стоимость
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.29 Економіка підприємства (фірми). Загальні основи економіки підприємства./ 65.291 Економіка організації (підприємства, фірми)/ 65.291.8 Організація виробництва/ 65.291.82 Продукція. Товари. Послуги/ 65.291.823.2 Якість продукції, товарів, послуг
|