укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2013
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Из чего в Украине делают вареную колбасу
. - С. 25-28.
Осьмак Т., Михайлюк І. Технологія морозива з цукрозамінниками
. - С. 21-25.
Баль-Прилипко Л. Фізико-хімічні властивості активованих білкових систем
. - С. 8-12.
Ємцев В. Ціноутворення та конкурентоспроможність підприємств з виробництва цукру
. - С. 4-7.
Сухенко В., Матиящук А., Сухенко Ю. Як визначити надійність різальних вовчків для подрібнення м'яса
. - С. 13-16.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'