Погожева Н.Н.
Технология сыроделия
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Йошкар-ола Видавництво: МарГТУ
Автор: Погожева Н.Н. Авторський знак: П43 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 136 с.
Шифр: 36.958 УДК: 637.3(075.8) ББК: 36.958
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Pogozgeva_Tehnologiya_syrodeliya_2007.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. пособ. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ І/ Ін/ інт.../ інте.../ інтен.../ інтенсифікація, интенсификация/ інтенсифікація виробництва, интенсификация производства
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сирів, качество сыров
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ заквашувальні препарати, препараты для закваски
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироробство, сыроделие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактеріальні закваски, бактериальные закваски
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво сиру, производство сыра
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія сироробства, технология сыроделия
- Ключові слова/ К/ Кл/ клас.../ класифікація, классификация/ класифікація сирів, классификация сыров
- Ключові слова/ І/ Ін/ інт.../ інте.../ інтен.../ інтенсифікація, интенсификация/ інтенсифікація технології , интенсификация технологии
- Ключові слова/ У/ Ун/ уніфіковані сири, унифицированные сыры
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'які сири, мягкие сыры
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сири розсолів, рассольные сыры
- Ключові слова/ П/ Пл/ пла.../ плав.../ плавлені сири, плавленные сыры
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість плавлених сирів, качество плавленных сыров
- БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Система технологій переробних галузей продукції с.г.
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|