Зонин В.Г.
Современное производство колбасных и солено-копченых изделий
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: СПб Видавництво: Профессия
Автор: Зонин В.Г. Авторський знак: З-84 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 224 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mdau.mk.ua/Docs_12/books/pdf/Zonin_Sovrem_proizvod_kolbasn_2006.pdf
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка крові , переработка крови
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасний фарш, колбасный фарш
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології переробки, технологии переработки
- Ключові слова/ Н/ На/ нат.../ натуральні ковбасні оболонки, натуральные колбасные оболочки
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси смажені, колбасы жареные
- Ключові слова/ Ш/ Шт/ штучні.../ штучні ковбасні оболонки, искусственные колбасные оболочки
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології виробництва, технологии производства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варено-копчені, колбасы верёно-копчёные
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні оболонки, колбасные оболочки
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання ковбас, хранение колбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаса "Лікарська", колбаса "Докторская"
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво копчених виробів, производство копченых изделий
- Ключові слова/ П/ По/ пос.../ посол м'яса, посол мяса
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка ковбас, обработка колбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|