укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Баль-Прилипко Л.
Фізико-хімічні властивості активованих білкових систем
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Баль-Прилипко Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 8-12.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5.04
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинний білок, растительный белок
Ключові слова/ Б/ Бі/ біл.../ білкові.../ білкові інгрідієнти, белковые игридиенты
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні інгредієнти, растительные ингредиенты
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні добавки, растительные добавки
Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні властивості, физико-химические свойства/ фізико-хімічні властивості м'яса, физико-химические свойства мяса
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'