Слива Ю.В., Швець Т.Г.
Особливості розроблення НАССР-плану для виробництва сосисок
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Слива Ю.В., Швець Т.Г. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-16.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 11-12 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- Ключові слова/ С/ Со/ сосиски, сосиски
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|