Васильєва Т.А.
Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія м'яса і м'ясопродуктів" студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навч
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Васильєва Т.А. Авторський знак: В19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 35 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2005/Vasilyeva_T.Biohimiya_myasa.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | спец. 6.130200 - "Зооінженерія" спец. "Технологія переробки м'яса" |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|