Мезенова О.Я., Ким И.Н., Бредихин С.А.
Производство копченых пищевых продуктов
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2001 Мiсце видання: М. Видавництво: Колос
Автор: Мезенова О.Я., Ким И.Н., Бредихин С.А. Авторський знак: М44 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 208 с.
Шифр: 36.94+36.92 УДК: 637.525:664.8.034:664.8/9 ББК: 36.94+36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mdau.mk.ua/Docs_12/books/pdf/Mezenscova_Proizvod_kopchen_produkt_2001.pdf
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ риба, рыба
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.94 Виробництво риби та рибних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування, консервирование
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво консервів, производство консервов
- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні консерви, рыбные консервы
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівкопчені ковбаси, полукопченые колбасы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.525 Консервовані, сушені, копчені види м'ясопродуктів (за вийнятком ковбасних виробів)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія консервування, технология консервирования
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.8.034 Консервування продовольства копченням. Копчення (гаряче, холодне)
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво риби та рибних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування м'яса, консервирование мяса
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво копчених виробів, производство копченых изделий
- Ключові слова/ П/ По/ пос.../ посол м'яса, посол мяса
- Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ способи копчення, способы копчения
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ коптильний дим, коптильный дым
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія копчених м'ясних продуктів, технология копченых мясных продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ бездимне копчення, бездымное копчение
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічне.../ технологічне обладнання, технологическое оборудование/ технологічне обладнання для копчення, технологическое оборудование для копчения
- Ключові слова/ У/ Ут/ утилізація, утилизация/ утилізація коптильного диму, утилизация коптильного дыма
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво копчених продуктів, производство копченых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение/ копчення птиці, копчение птицы
- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ риба, рыба/ риба холодного копчення, рыба холодного копчения
- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ риба, рыба/ риба гарячого копчення, рыба гарячего копчения
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|