Кохан С., Шальман Т.
Необхідність дотримання вимог Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кохан С., Шальман Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 30-31.
Шифр: 36.81 УДК: 006.063:664 ББК: 36.818
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техніч.../ технічний.../ технічний регламент, технический регламент
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закони, законы/ Закони України, Закони Украины/ Закон України "Про захист персональних даних", Закон Украины "О защите персональных данных"
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|