укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2014
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
34 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Авдеева Л.Ю., Чамов С.А. Влияние крахмалов на показатели качества мясных изделий
. - С. 27-28.
Мясная порода Шароле [ВРХ]
. - С. 8-9.
Прянишников В.В., Гиро Т.М., Гиро А.В., Колыхалова В.В., Орехов О.Г. Усовершенствование технологии деликатесных изделий методом инъецирования "Мясо в Мясо"
. - С. 29-31.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'