Рожная М.С., Мельник Д.Н., Голодняк В.А., Демидов И.Н.
Методы и подходы к идентификации пищевых продуктов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Рожная М.С., Мельник Д.Н., Голодняк В.А., Демидов И.Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 43-46.
Шифр: 36-9 УДК: 664 ББК: 36-9
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
- Ключові слова/ Я/ Як/ якісні методи, качественные методы
- Ключові слова/ І/ Ід/ ідентифікація, идентификация/ ідентифікація товарів, идентификация товаров/ ідентифікація продовольчих товарів, идентификация продовольственных товаров
|