головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Химический состав пищевых продуктов

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1976 Мiсце видання: М. Видавництво: Пищевая промышленность
Авторський знак: Х46
Мова: Російська Обсяг: 228 с.
Шифр: 36+24 УДК: 641(035) ББК: 36+24

Електронна версія документа в локальній мережі.

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов
 Відомості про відповідальність:под ред. А.А. Покровского
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Электрон. текст. дан.
Примітки
 Загальні зауваження:Копия печ. изд.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'