Голубев В. Н., Жиганов И. Н.
Пищевая биотехнология
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2001 Мiсце видання: М. Видавництво: Дели принт
Автор: Голубев В. Н., Жиганов И. Н. Авторський знак: Х22 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 123 с.
Шифр: 30.16 УДК: 664(075.8):57.083.1 ББК: 30.16
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis/ аналіз кормів, анализ кормов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30.1 Загальнотехнічні дисципліни/ 30.16 Технічна біологія (біотехнологія)
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад природних вод, химический состав природных вод
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічні.../ хімічні речовини, химические вещества
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 57.08 Біологічні методики, експериментальні методи та обладнання/ 57.083 Мікробіологічні, вірусологічні, імунологічні методи і методики/ 57.083.1 Мікробіологічні методи і методики. Культури мікроорганізмів
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова хімія, пищевая химия
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Природничі науки/ Хімія. Хімічні науки
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання продуктів рослинництва
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво риби та рибних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|