головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Флауменбаум Б. Л., Танчев С. С., Гришин М. А.
Основы консервирования пищевых продуктов

Вид документа: Підручник
Рiк видання: 1986 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Флауменбаум Б. Л., Танчев С. С., Гришин М. А. Авторський знак: Ф70 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 494 с.
Шифр: 36.96 УДК: 664(075.8) ББК: 36.96
Аннотацiя:Процессы производства сгущенных и сухих молочных консервов, пригодность молока для консервирования, технологии продуктов на основе обезжиренного молока и др.
Загальна інформація
 Ціна:2,35 грн, 25,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 148156    1 0
Чз 83346    1 0
Чз 83348    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'