Касьянов Г.И., Золотокопова С.В., Палагина И.А. и др.
Технология копчения мясных и рыбных продуктов
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: М.; Ростов-на-Дону Видавництво: МарТ
Автор: Касьянов Г.И., Золотокопова С.В., Палагина И.А. и др. Авторський знак: Т38 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 208 с.
Шифр: 36.96 УДК: 664.951:637.525(075.8) ББК: 36.96
Аннотацiя: | Процессы производства сгущенных и сухих молочных консервов, пригодность молока для консервирования, технологии продуктов на основе обезжиренного молока и др. |
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб.-практ. пособ. |
| Відомості про видання: | 2-е изд., испр. и доп. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.525 Консервовані, сушені, копчені види м'ясопродуктів (за вийнятком ковбасних виробів)
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження/ 664.95 Консервуваня риби. Консервні рибопродукти
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво риби та рибних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ море, море/ морепродукти, морепродукты
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение/ копчення рибних продуктів, копчение рыбных продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение/ копчення м'ясних продуктів, копчение мясных продуктов
|