головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Касьянов Г.И., Золотокопова С.В., Палагина И.А. и др.
Технология копчения мясных и рыбных продуктов

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: М.; Ростов-на-Дону Видавництво: МарТ
Автор: Касьянов Г.И., Золотокопова С.В., Палагина И.А. и др. Авторський знак: Т38 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 208 с.
Шифр: 36.96 УДК: 664.951:637.525(075.8) ББК: 36.96
Аннотацiя:Процессы производства сгущенных и сухих молочных консервов, пригодность молока для консервирования, технологии продуктов на основе обезжиренного молока и др.

Електронна версія документа в локальній мережі.

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:учеб.-практ. пособ.
 Відомості про видання:2-е изд., испр. и доп.
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Электрон. текст. дан.
Примітки
 Загальні зауваження:Копия печ. изд.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'