Тимощук И. И., Ясевич А. Н.
Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вид документа: Довідник
Рiк видання: 1986 Мiсце видання: К. Видавництво: Урожай
Автор: Тимощук И. И., Ясевич А. Н. Авторський знак: Т41 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 160 с.
Шифр: 36.92 УДК: 664.9(035) ББК: 36.92
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція тваринництва, продукция животноводства
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво консервів, производство консервов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво продукції тваринництва, производство продукции животноводства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (03) Довідкові видання/ (035) Довідники посібники
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напівфабрикатів, производство полуфабрикатов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
83727 |
|
1 |
0 |
|