головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Производство и переработка мяса в агропромышленном комплексе

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1986 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Авторський знак: П80
Мова: Російська Обсяг: 222 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Аннотацiя:Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою.
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:под ред. Д. Ф. Вермеля
Загальна інформація
 Ціна:1,70 грн, 20,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 148052    1 0
Чз 83779    1 0
Чз 83780    1 0
Чз 83781    1 0
Чз 83924    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'