Производство и переработка мяса в агропромышленном комплексе
Вид документа: Книга
Рiк видання: 1986 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Авторський знак: П80
Мова: Російська Обсяг: 222 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Аннотацiя: | Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою. |
| Відомості про відповідальність: | под ред. Д. Ф. Вермеля |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології переробки, технологии переработки
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології виробництва, технологии производства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
148052 |
|
1 |
0 |
Чз |
83779 |
|
1 |
0 |
Чз |
83780 |
|
1 |
0 |
Чз |
83781 |
|
1 |
0 |
Чз |
83924 |
|
1 |
0 |
|