Сирохман І.В., Лозова Т.М.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦНЛ
Автор: Сирохман І.В., Лозова Т.М. Авторський знак: С40 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 384 с.
Шифр: 36.83 УДК: 664.6(075.8) ББК: 36.83
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ М/ Ма/ мак/ макаронні вироби, макаронные изделия
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібні вироби, хлебные изделия
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб житній, хлеб ржаной
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові вироби, пищевые изделия
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчопереробна промисловість, пищеперерабатывающая промышленность
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерноборошняних продуктів, качество зерномучных продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпечність харчових продуктів, безопасность пищевых продуктов
|