Назаренко І.В., Таран С.І.
Технологія переробки молока
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МНАУ
Автор: Назаренко І.В., Таран С.І. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 90 c.
Шифр: 36.95 УДК: 637.131:658.62.018 ББК: 36.95+65.291.823.2
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | курс лекцій |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ В/ Ве/ вер.../ вершкове масло, сливочное масло
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ морозиво, мороженое
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока/ 637.131 Первинна обробка та поліпшення властивостей молока з метою його подальшої переробки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.6 Організація та техніка торгівлі. Товари. Надання послуг/ 658.62 Товари. Вироби. Продукти/ 658.62.018 Якість товарів
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Таран С.І.
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.29 Економіка підприємства (фірми). Загальні основи економіки підприємства./ 65.291 Економіка організації (підприємства, фірми)/ 65.291.8 Організація виробництва/ 65.291.82 Продукція. Товари. Послуги/ 65.291.823.2 Якість продукції, товарів, послуг
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)/ Курси лекцій
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки молока, технология переработки молока
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|