укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2014
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Муштрук М., Сухенко Ю., Сухенко В. Відходи харчових і переробних виробництв АПК - джерело біопалива
. - С. 10-14.
Лебская Т., Голембовская Н. Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа
. - С. 23-27.
Пивоваров Э., Неклеса О., Нагорний О. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта
. - С. 33-37.
Осьмак Т., Рябоконь Н. Соєвмісний білковий компонент - перспективний інгредієнт замороженого десерту
. - С. 38-41.
Шугвій М., Нікітчук І. Технічно шкідлива й умовно патогенна мікрофлора натуральних сирів
. - С. 15-17.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'