Кошова В.М.
Порівняльна херектеристика солодів одержаних із ярого і озимого ячменю
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кошова В.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 48-50.
Шифр: 36.87 УДК: 663.4 ББК: 36.876
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Яч/ ячмінь, ячмень/ ячмінь ярий, spring barley
- Ключові слова/ П/ Пи/ пиво, пиво/ пивоварні сорти ячменю, пивоварные сорта ячменя
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.4 Пиво. Пивоваріння. Солодопророщення
- Ключові слова/ П/ Пи/ пиво, пиво
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.876 Пивоваріння
- Ключові слова/ Я/ Яч/ ячмінь, ячмень/ ячмінь озимий, ячмень озимый
- Ключові слова/ С/ Со/ сол.../ солод, солод
|