Ерастов Г.М.
Пищевая ценность мяса птицы
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Ерастов Г.М. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 28-30.
Шифр: 36.93 УДК: 637.54.05 ББК: 36.93
Є складовою частиною документа: Птицеводство
| Назва головного документа: | Птицеводство |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ Б/ Бр/ бройлери, бройлеры
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля бройлерів, кормление бройлеров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции/ якість продукції птахівництіва, качество продукции птицеводства
- Ключові слова/ Я/ Яє/ яєчні кроси курей, яичные кроссы кур
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность
- Ключові слова/ А/ Ам/ амінокислотний склад м'яса, аминокислотный состав мяса
- Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відгодівля, выкармливание (откорм)/ відгодівля птиці, откорм птицы
|