укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Нікончук Н.В.
Технологія консервування
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2014
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Автор:
Нікончук Н.В.
Авторський знак:
Н64
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
53 с.
Шифр:
36.816
УДК:
631.56
ББК:
36.816
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва"
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування, консервирование
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Нікончук Н.В.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.816 Консервування
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.5 Сiльськогосподарськi роботи. Агротехніка/ 631.56 Підготовка продукції. Обробка одержаного урожаю
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування, консервирование/ консервування плодів та овочів, консервирование плодов и овощей
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)
Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічне консервування, химическое консервирование
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія консервування, технология консервирования
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)/ Курси лекцій
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'