Косінога Л.В.
Поняття безпечності харчової продукції та її проблеми
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Косінога Л.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 17-20.
Шифр: 36-9 УДК: 664 ББК: 36-909
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продовольча.../ продовольча безпека, продовольственная безопасность
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарні.../ санітарні норми і правила, санитарные нормы и правила
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарно-санітарна експертиза
|