Технологія виробництва молока і яловичини
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МНАУ
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 61 с.
Шифр: 36.95 УДК: 636.033:637.05 ББК: 36.95+36.92
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | метод. реком. для виконання курсового проекту студ. ОКР "Бакалавр" за напрямом підготовки 6.090102 - ТВППТ |
| Відомості про відповідальність: | уклад. Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ Х/ Ху/ худоба, скот
- Ключові слова/ Х/ Ху/ худоба, скот/ велика рогата худоба, крупный рогатый скот
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45.4 Годівля та утримання тварин
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.0 Скотарство. Велика рогата худоба
- Ключові слова/ В/ Ве/ вел.../ велика рогата худоба (ВРХ), крупный рогатый скот
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продуктивність, продуктивность/ продуктивність тварин, продуктивность животных
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продуктивність, продуктивность/ продуктивність тварин, продуктивность животных/ продуктивність ВРХ, продуктивность КРС
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво яловичини, производство говядины
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Підпала Т.В.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво продукції тваринництва, производство продукции животноводства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва продукції тваринництва, технология производства продукции животноводства
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Цхвітава О.К.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.03 Тварини, яких розводять або утримують для одержання харчової або інших видів продукції (продуктивність). Сільсько/ 636.033 Тварини, яких утримують на забій, для одержання м'яса та сала. Тварини м'ясної породи. Відгодована худоба. Вихід
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Методичний посібник (рекомендації та вказівки)
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання курсових робіт
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|