Даниленко С.Г., Панасюк І.В., Гарда С.О.
Вплив ефірних олій на технологічно важливу мікрофлору [ферментованих м'ясних продуктів]
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Даниленко С.Г., Панасюк І.В., Гарда С.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 64-67.
Шифр: 36.92 УДК: 633.8:637.5.03 ББК: 36.92+42.143.9
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Е/ Еф/ ефірні олії, эфирные масла
- Ключові слова/ Е/ Еф/ ефіроолійні культури, эфиромасличные культуры
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрофлора, микрофлора
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.8 Ароматичні ( олійноефірні ) рослини. Рослини - приправи. Олійні , красильні, дубильні, лікарські рослини
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ А/ Ан/ ант.../ анти.../ антимікробна активність, антимикробная активность
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.14 Масличні, ефіромасличні, лікарські, інсектицидні рослини/ 42.143 Лікарські рослини/ 42.143.9 Інші лікарські рослини: шавлія (шалфей), ромашка аптечна, чебрець (тимьян) та ін.
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|